Глейте кво доде по пощата

От Сандрина Омару
Абиджан. Кот д’Ивоар,
Западна Африка .

Здравейте, скъпи,

Аз дълбоко уважение и смирение подчинение, аз моля да посочите следните няколко реда за вашето любезно внимание, надявам се, че ще спести някои от ценните си минути, за да прочетете следното обжалване със съчувствен ум. Трябва да призная, че с големи надежди, радост и ентусиазъм ти пиша този имейл, който познавам и вярвам с вяра, че със сигурност трябва да те намери в добро здравословно състояние.

Казвам се Сандрина Омару, аз съм единственото дете на покойния родител. Г-н Уилямс Омару. Баща ми беше изключително уважаван бизнес-магнити, който оперираше в столицата на Кот д’Ивоар през дните си.

Тъжно е да се каже, че той е починал мистериозно във Франция по време на едно от командировките си в чужбина. Въпреки че внезапната му смърт е била свързана или по-скоро заподозрена, че е бил управляван от мой чичо, който пътувал с него по това време. Но Бог знае истината! Майка ми умря, когато бях само на 6 години, и от тогава баща ми ме взе толкова специален.

Преди смъртта на баща ми той ми се обади и ме уведоми, че има сума от три милиона, шестстотин хиляди евро (3,600,000.00 евро), която е депозирал в частна банка тук, в Абиджан Кот д’Ивоар. той е внесъл парите в мое име и ми е дал всички необходими правни документи, свързани с този депозит в банката,

Аз съм само на 22 години и студентка в университета и наистина не знам какво да правя. Сега искам един честен и богобоязлив партньор в чужбина, който мога да прехвърля тези пари с негова помощ и след сделката ще дойда и ще пребивавам постоянно във вашата страна до такова време, че ще ми бъде удобно да се върна у дома, желание. Това е така, защото съм претърпял много проблеми в резултат на непрекъсната политическа криза тук в крайбрежната зона на Кот д’Ивоар.

Смъртта на баща ми всъщност донесе скръб в живота ми. Също така искам да инвестирам фонда под Вашите грижи, защото не съм запознат със света на бизнеса. Аз съм в искрено желание за вашата скромна помощ в тези отношения. Вашите предложения и идеи ще бъдат високо ценени. Какъв процент от общата сума ще се вземе след прехвърлянето на средствата по сметката ви и аз идвам да ви посрещна?

Моля, разгледайте това и се свържете с мен възможно най-скоро. Веднага потвърждавам желанието ви, ще ви изпратя снимката си и ще ви информирам за повече подробности, свързани с този въпрос.

Поздрави,

Сандрина Омару

3 thoughts on “Глейте кво доде по пощата”

  1. Преди по-малко от година на ел. ми поща пристигна писмо с практически същото съдържание , но от хубавица 30-на годишна от армията на САЩ. Имаше снимка. Цифрата не помня.Излишно е да разсъждаваме дали е измама,нали?

  2. При мене не съ дождале текива писаниа, ма си мисла – глей, начи, кви проблеме имат ората… Па я са едосвам, че ми са а свръшило зейето и сеги сака а дриа с кво а си меза рикиата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *